Hjem Kultur Lukas Graham til Elvefestivalen

Lukas Graham til Elvefestivalen

Låtene kjenner du igjen kanskje, Mama Said», «Love Someone», «Drunk in The Morning», «You´re Not There», og naturligvis «7 Years».  Den sist nevnte låten «7 years» var en av de aller største hitene i 2016 og pop-bandet befestet for alvor sin posisjon som et av musikkverdenens heteste navn, det opplyser Elvefestivalen i en pressemelding.

– Vi er bare så utrolig glade nå! Det å ha sikret oss en allsang-garantist som dette til Byparken vil skape minner for livet til de som får tak i billett, sier festivalsjef Louise Prestgard.

To store navn klare

I februar ble det også kjent at artisten Elli Goulding er klar for Elvefestivalen. Dermed er to store trekkplastere avslørt.

– Når vi endelig fikk landet det nye området med markant større kapasitet ga dette oss helt nye muligheter på artistsiden. Det er utrolig gøy å kunne annonsere Lukas Graham og Ellie Goulding som årets første headlinere på hver sin dag under årets jubileumsfestival! Nå gleder vi oss til å avsløre flere navn i tiden fremover,sier bookingansvarlig Magnus Lund.

Markerer 25 år 

I forbindelse med 25-årsjubileet utvider Elvefestivalen til et nytt og større område. Konsertprogrammet vil også i år gå over to dager. 21. og 22. august er datoene for årets festival. Som i år er flyttet fra Gamle Kirkeplass til Byparken i 2020.

Drammen har utvidet konsertarenaen med 10 350 kvm for å ta imot enda større stjerner på scenen enn tidligere år. I år lover festivalen et storslått konsertprogram med både internasjonale- og nasjonale headlinere.

[email protected]