Hjem Nyheter Marcus Reistad Årets lærling i Buskerud

Marcus Reistad Årets lærling i Buskerud

I tillegg til tittelen Årets lærling får prisvinneren med seg en verktøypakke fra Hikoki pluss valgfritt verktøy til en verdi av 10.000 kroner. 

Carlsen Fritzøe er engasjert i arbeidet for rekruttering og utdanning innen byggebransjen og ønsker å slå et slag for dyktige byggfaglærlinger. For sjette år på rad ble derfor konkurransen Årets lærling arrangert. 

– Vi ønsker å motivere faglige ledere, svenner og byggmestere til å nominere sine beste lærlinger, sier markedssjef hos CF, Marianne Bostrøm. Kriteriene for å vinne er faglig interesse, kreativitet, egenutvikling og arbeidsinnsats. Konkurransen er åpen for lærlinger på byggfag: Tømrer, murer, overflateteknikk eller betong.

Konkurransen startet med en nominasjonsperiode som varte fra september og frem til 1. juni. Hele 56 lærlinger ble nominert. I tiden fra januar til kåringen fant sted nå i juli, ble lærlingene i Drammen fulgt opp av proffansvarlig, Hans Petter Christiansen i samarbeid med lærlingansvarlig Johnny Hoffmann.

En fagjury har vurdert alle de nominerte der altså Marcus Reistad til slutt gikk av med seieren i Buskerud. Marcus bor i Sandefjord og utpekte seg i og med at han allerede nå er involvert i daglig drift av firmaet. Han jobber med administrative oppgaver, drar på befaringer, regner tilbud og står for praktisk utførelse av jobber.

– Vi er glad for å melde at Årets Lærling er blitt en årlig konkurranse og gratulerer med årets tittel, sier Bostrøm og Christiansen til Byavisa Drammen.

[email protected]