Matfikser-duoen, kjøkkensjef Katrine Vie Bråthen og daglig leder Pål Audun Høyen, snudde seg rundt da koronakrisen traff dem med stor kraft. Her viser de fram noen eksempler av deres nye suksess; hjemmelagde middager som er pakket i en beskyttet atmosfære som gjør at holdbarheten er hele ti dager. Stian Tandberg (Godt Sagt)

Matfikseren fikset også krisen

Av Per-Jan Brekke/Godt Sagt
29.07.2020 08:00

Få full tilgang til Byavisa Drammen sin nettavis for nyheter, reportasjer, underholdning og informasjon. Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra drammensområdet.

Prøv oss i 4 uker for kun kr 4,-*

Er du bedriftskunde og ønsker å kjøpe abonnement via faktura, kan du sende en epost til [email protected]. Sender du oss fakturainformasjon oppretter vi bruker og sender innloggingsinformasjon og faktura.

* Abonnementet fornyes automatisk. Ingen bindingstid. Etter første måned koster abonnementet 99 kroner per måned.

Kontoregistrering

Last inn din profil fra Facebook

Velg abonnement








Betalingsinformasjon