Hjem Nyheter Michael til 15 i odds hos bettingselskapene

Michael til 15 i odds hos bettingselskapene

Med 15 i odds til å vinne er det kun tre andre deltakere som bettingselskapene gir mindre sjanse enn drammenseren. Favoritt i årets utgave er ifølge både Betsafe og Betsson, er Nathan «Nate» Kahungu sammen med partneren Helene Spilling. Oddssetterne er såpass sikre at de kun gir 2,30 ganger pengene tilbake hvis du satser på «Nate» som vinner.

– Nate har brukbart med følgere i sosiale medier. I tillegg så er han en stilig og kjekk gutt med masse humør. Det er viktig når man skal sjarmere TV-seerne, skriver oddssetterne til God kveld Norge.

Selv har Andreassen uttalt at det skal bli kjempemorsomt å gå ut av komfortsonen og vrikke på hoftene.

– Først og fremst synes jeg det virker utrolig gøy. Jeg kjenner flere som har vært med tidligere som også kan bekrefte nettopp det. Det har også vært et stort ønske fra barna mine. Datteren min sendte faktisk en mail til «Skal vi danse» for noen år siden der hun meldte meg på, så det er jo morsomt at det skjer nå fire-fem år etter, sa Andreassen da han ble presentert som deltaker i årets danseprogram.

Årets 12 dansekjendiser i «Skal vi danse» er i tillegg til Michael Andreassen: Agnete «Agnetesh» Husebye, Andreas Wahl, Birgit Skarstein, Fred Buljo, Kristin Gjelsvik, Marte Bratberg, Nate Kahungu, Siri Kristiansen, Synnøve Skarbø, Thomas Alsgaard og Øystein Lihaug Solberg. Programledere er Anders Hoff og Katrine Moholt.

[email protected]