Hjem Nyheter MIF-treneren auksjonerte bort sitteplass på egen terrasse

MIF-treneren auksjonerte bort sitteplass på egen terrasse

– Halve moroa er jo stemningen på tribunen. Uten den sier det seg selv at vårt produkt vil lide. Og det samme vil klubbene, med store tap i publikumsinntekter, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen.

Han er likevel sjeleglad for at fotballen snart ruller igjen. Hos bruntrøyene er alle spillere permitterte fram til torsdag 7. mai. Fram til neste torsdag har samtlige spillere tatt ut en uke ferie, før de igjen er på jobb. Nå er jo signalet fra NFF og myndighetene at vi kan trene med nærkontakt fra mandag av, så da får vi bare håpe flest mulig kommer på trening. Men jeg kan jo ikke pålegge dem dette i ferien, sier Hansen til Byavisa.

Selv om det tillates nærkamp på treninger er restriksjonene før og etter kamp strenge.

Pålegge spillerne til trening har han heller ikke kunnet gjøre de siste to månedene. Men han har likevel et lønnlig håp om at spillerne hans har skjøttet egentreningen skikkelig.

–Så lenge de har vært permitterte har jeg vært nødt til å stole på at hver og en har tatt det ansvaret de må. Jeg har hatt jevnlig kontakt på telefon, så det virker for meg som at det har gått greit. Men heldig har det jo ikke vært, sier han.

Hansen gleder seg selvsagt til seriestarten, tross tomme tribuner.

–Det er lov med 200 mennesker innenfor portene til hver kamp. Det betyr spillere, hjelpeapparat og arrangører. Ikke en eneste billett vil bli solgt, sier mannen som altså har auksjonert bort sin egen terrasse til serieåpningen.

[email protected]