Hjem Sport MIF-triumf i broderlandet

MIF-triumf i broderlandet

Mjøndalen Bandys lag i 12, 13 og 14-årsklassen har vært på sin årlige tur til i Vänersborg i Sverige og spilt Blåsut Cup. Mjøndalen har stilt i denne cupen i fire år på rad, men det er første gang et av deres lag har kunnet heve den store pokalen.

Turid Kolstadløkken

De fleste av de i alt 70 spillere fra bruntrøyene ble fraktet til Sverige i buss. Turen er blitt klubbens årlige sosiale <>, der alle spillerne bor på samme hotell.

Mjøndalen startet med å slå Hauger/Haslum 9-3, og fortsatte med 5-2 seier over Spånga/Bromsten. I den siste kampen i innledende runde mot Vänersborg ble det 7-2-tap, mot laget som senere skulle vise seg å bli finalemotstandere.

Sent lørdag kveld ble det spilt semifinale mot Vetlanda, der Mjøndalen vant 3-2. I finalen ventet altså en ny duell mot Vänersborg, der MIF dro i land en knallsterk 6-4-seier.

– En imponerende laginnsats av oss. Fra å tape 7-2 i innledende runde, til å vinne finalen 6-4 var fantastisk. Vänersborg har et sterkt lag som har trent på is siden august. En velfortjent seier, sier lagets trener Bent Gommerud stolt.

[email protected]