Leder i Strømsgodset Musikkorps, Heidi Skogholthåper drammenserne holder øyne åpne og tar kontakt hvis de vet noe eller ser noe til de stjålne medaljene. Foto: Line C Engstrøm

Musikkorpset fortviler – gir finnerlønn

Skrevet av Hina Aslam
22.05.2020 12:04 - OPPDATERT 25.05.2020 09:33

Strømgodset musikkorpset har fortsatt ikke mottatt tips om de frastjålne medaljene.   Vet du noe? Musikkorpset gir finnerlønn.

Det var natt til 12. mai Strømgodset musikkorps ble frastjålet sine gull- og sølvmedaljer.

Syv gullmedaljer fra World Music Contest (WMC), en WMC sølvmedalje, en OL fakkel i metall, minnemynt fra Moskva, utsmykket nøkkel fra Moskva, plakett fra Moskva, og gullpauke fra WMC har blitt borte.

Se bilder av de stjålne medaljene nederst i saken.

Ikke noe pengeverdi

– Disse medaljene har stor verdi for oss, siden det er synlige bevis på alt arbeid vi har lagt ned i mange år. Og er av ingen verdi for andre. Derfor er så trist og meningsløst. Dette er utmerkelser og priser vi mest sannsynlig aldri får tilbake, sa en fortvilt leder i Strømsgodset Musikkorps, Heidi Skogholt i en tidligere artikkel. 

Tyveriet skjedde på Strømgodset Menighetssenter i Drammen, tyvene skal ha knust glasset på et skap og forsynt seg med medaljene.

privat konsert

– Vi savner fortsatt sine medaljer og premier etter innbruddet i våre øvingslokaler! Hvis noen der ute finner medaljer og premier slengende, kan de være våre, sier hun.

Leder i Strømsgodset Musikkorps, Heidi Skogholt håper de stjålne medaljene skal komme til rette. Foto: Line C Engstrøm

Er det noen som har sett de eller vet noe, ta kontakt med Strømgodset musikkorps på deres Facebook side.

– Som finnerlønn kan det være store muligheter for en privat oppvisning med SMK i hagen din, sier hun. 

[annonse]
Du kan se de stjålne medaljene nederst i bildeserien.

[email protected] 

 

Bildeserie