Hjem Nyheter Nå åpnes fremtidens McDonald’s på Åssiden

Nå åpnes fremtidens McDonald’s på Åssiden

Gjenåpningen av McDonald’s Åssiden er et ledd i satsingen for å gjøre McDonald’s-restaurantene klare for fremtiden. Bordserveringen er en del av det McDonald’s kaller «Experience of the Future», hvor det er mer personlig service i fokus. Der hvor de ansatte tidligere brukte tiden sin på å ta imot bestilling, er de nå mer tilgjengelig for gjestene underveis i måltidet.

– Vi er veldig spente på hva gjestene våre synes om de nye løsningene. Hensikten er at de skal slippe ventetiden ved kassaområdet, og når de får maten servert skal de få en mer personlig opplevelse. I tillegg betyr det nye systemet at vi lager mat på bestilling og ikke i forkant slik vi har gjort tidligere, så de som bestiller mat på Åssiden får rykende ferske burger laget spesielt for seg, forteller Kjetil.

Restauranten har fått 12 sitteplasser flere og hele gjesteområdet er restaurert med nytt og moderne interiør. I tillegg til bestillingskioskene vil det være ansatte, som kalles Guest Experience Leader, som fungerer som en slags «hovmester» som hjelper gjestene ved behov. Etter 2,5 uke med intens oppussing gleder Ajay Bedi seg til å åpne «ny» restaurant og til at folk i området får prøve ut det nye systemet med bestillingskiosker og bordservering.

–  Oppussingen gir oss mulighet til å gi en ny og bedre kundeopplevelse. Dette blir utrolig gøy!,sier Ajay Bedi.

[email protected]