Camilla Otterlei har gitt ut boken Jordskjelvhjerte.

Når vennskap blir satt på prøve

Skrevet av RED
28.09.2020 15:00 - OPPDATERT 29.09.2020 09:19

Med den nydelige barneromanen Katt savna sjarmerte drammensforfatter Camilla Otterlei og Tiril Valeur både små og store lesere i senk. Nå kommer den minst like søte oppfølgeren, der vennskap blir satt på prøve.

I Jordskjelvhjerte følger vi katteelskeren Simone videre. Venninnene Leah og Eline skal bli YouTube-stjerner. De har invitert med Simone, men Simone vil ikke bare snakke om turning, klær og sminke. Hun er glad i dyr, og i all hemmelighet blir hun heller med på Peters YouTube-kanal SuperMuza, med labyrintløp og hamsteren Lucky-Line i hovedrollen. Men en morgen står pulten til Eline tom, og verden slik Simone kjenner den, blir snudd på hodet.

Jordskjelvhjerte er en modig og varm fortelling om YouTube-kanaler og ekte vennskap i krisetider. 

Camilla Otterlei (40) er forfatter, lærer og foredragsholder. Hun er medlem av NBU og NFFO og har gitt ut en rekke bøker i ulike sjangre siden debuten i 2004. For bildeboken Kunsten å møte en bjørn (2015) mottok hun Språklig samlags litteraturpris. Otterlei er fra Kongsberg, men bor i Drammen.

Tiril Valeur (45) er illustratør og forfatter. I tillegg til å ha skrevet egne bøker, har hun også illustrert mange bøker for andre forfattere. Hun er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo. Tiril Valeur er fra Kristiansand, der hun også bor i dag. 

Boken Jordskjelvhjerte ble lansert torsdag 17. september.

[email protected]