Hjem Annet Ny runde med Wildfit i januar

Ny runde med Wildfit i januar

Denne gang har hun med seg Anette Haugnæss som er terapeut og tilbyr kurs i medisinsk yoga, restorativ yoga og mindfulness. 

Anette Haugnæss holder for øyeblikket sitt siste kurs i Hokksund. Denne gangen for de med krystallsyke og vestibulære sykdommer. 6.januar 2020 åpner hun eget yogastudio i Mjøndalen sentrum. 

Utdannet coach
Ingvil Andreassen som er utdannet Wildfit-coach forteller hvor viktig pusten er når det kommer til velvære og helse. Vi har en spesiell pusteteknikk som vi bruker, og oppfordrer kursdeltakerne til å bruke hver dag. Denne gangen ønsker Ingvild å fokusere enda mer på pust.

Anette har blitt invitert av Ingvild til å være med på livesendingen på nett noen ganger i løpet av Wildfitkurset. Haugnæss forteller at hun har møtt mange på sine yogakurs som forteller at de har utfordringer med pusten. Det er helt naturlig at pusten blir begrenset når man opplever stress over tid. Gjennom å bli oppmerksom på pusten kan man oppleve helsegevinst i form av bedre søvn, fordøyelse, kondisjon og en styrket reguleringsevne av stress, sier Anette Haugnæss.

Anette og Ingvild har også planer for et samarbeid om workshop sammen på nyåret. Når man gjør yoga over tid forsterkes ofte sansene våre, forteller Anette. Gjør man yoga får kroppen lyst på mat som gjør en godt. [ASH1] Derfor blir det veldig spennende å tilby en workshop hvor deltagere kan lære om hvordan yoga og kosthold kan utfylle hverandre, forteller Ingvild og Anette.

Ikke slanking
– Wildfit fokuserer ikke så mye på slanking, selv om det blir resultatet for mange av deltakerne, sier Ingvild Andreassen.

– Det handler om å spise riktig, bryte dårlige matvaner og rense kroppen og kanskje fornye tankesettet vi har rundt mat.

Wildfit er grunnlagt av kanadieren Eric Edmeades og er verdensomspennende. Ingvild er også internasjonal co-coach, og har en-til-en coachinger.

Nettmøter
– Alle deltakerne får tilgang til en plattform der vi snakker sammen live, tar opp problemer eller deler gleder. Jeg presenterer også utfordringene som deltakerne skal prøve seg på, sier Ingvild. 

– Som alle gode livsstilsendringer er dette ingen quickfix. Endring tar tid, og det gjør også wildfitkurset. For mange er det også litt uvant med coaching på nett, men de fleste synes det er supert å få hele kurset «inn i stua». Nytt denne gangen er at du får prøve det i 14 dager. Fungerer det ikke for deg, så skal du slippe å betale.

[email protected]