Hjem Nyheter Nye tomter klare på Stenseth

Nye tomter klare på Stenseth

Sandvold Boliger AS har i samarbeid med grunneier på Stenseth, Per Steenberg og JP Eiendom inngått en opsjonsavtale om 7 sørvendte tomter på Stenseth i Krokstadelva, hvor det er sol hele dagen og panoramautsikt. Tomtene ligger i et etablert og fint boligområde med nærhet til skoler og barnehager.

– Det er ikke blitt lagt ut så mange flotte utsiktstomter på Stenseth siden 1980-tallet. Og ettersom flere har tatt kontakt med Steenberg, så viser det seg at behovet og ønske om å bygge ny bolig i området er økende, sier Hege Dokka som er salgsleder for Sandvold Boliger Buskerud.

Boligene vil være spesielt aktuelle for familier som har tilknytning til Stenseth, blant annet nyetablerere og familier med litt større barn. Behovet for noe nytt og enkelt, kanskje noe større er aktuelt for flere målgrupper.

Sandvold Boliger holder til i Hønefoss og ble etablert av John-Petter Sandvold i 2009, og ble BoligPartner-forhandler i 2011. Sandvold Boliger Buskerud ble opprettet i 2019. Tømrermester Sandvold (etabl. 2003) er tilknyttet Sandvold Boliger og har 20 lokale og svært dyktige håndverkere som setter opp boligene i samarbeid med faste lokale innleide lag.

[email protected]