Hjem Kultur Nyttårskonsert med pianotalent

Nyttårskonsert med pianotalent

I Bykirken Strømsø skal Wilfred Husemoen avslutte 2019 med pianokonsert nyttårsaften. Den unge pianisten forbereder seg til prøvespilling på Musikkhøyskolen. Husmoens største drøm å kunne utvikle seg til en dyktig konsertpianist, og hans største mål er en høythengende pris i den prestisjefylte, «Frederic Chopin Internasjonale Pianokonkurranse». 

Talentfull pianist
 I 2017 fikk Wilfred tildelt Drømmestipendet innenfor musikk. Han har spilt piano i 12 år, vært elev på Drammen kulturskole, spilt med Vestregionens Ungdomssymfonikerne og på Johan Halvorsen musikkfest. På nyttårsaften gjester han, Bykirken Strømsø, et vakkert kirkerom, som på årets siste dag vil fylles med Bach, Chopin, Rachmaninov og noe julemusikk.

– Det blir en flott avslutning året i Bykirken Strømsø, vi har hatt mange konserter og kirkerommet er så godt egnet til konserter, det blir en god opplevelse i et vakkert rom, sier Toni E. Steffensen, diakon i Bykirken. 

privat

Kulturkirke
Bykirken Strømsø er en kulturarena. Det har blitt arrangert flere musikk- og kulturarrangementer dette året med gode tilbakemeldinger. Visjonen for Bykirken Strømsø er å kunne være en mangfoldig møteplass for mennesker i byen.

–  Vi syntes det er veldig hyggelig å kunne ha en konsert på selveste nyttårsaften, og jeg tror vi skal kunne koste på oss noen alkoholfrie dråper med Mosell i glasset under konserten, legge diakonen til.

Kultur er en kilde til livskvalitet og mulighet til å dele opplevelser på tvers av samfunns- og språkbarrierer. Det er viktig med kulturopplevelser av høy kvalitet, som er tilgjengelige for alle.

[email protected]

Fakta:

  • Bykirken Strømsø, et sted for å møte andre mennesker over et måltid, en kaffe, tenne lys, høre på musikk, be eller søke ly. Her bygges broer mellom mennesker.
  • Et rom for refleksjoner, ettertanke og muligheter for samtale — ved behov. En samtale med noen som ikke forteller det videre.