Hjem Nyheter Privatistskole etablerer seg på Drammen togstasjon

Privatistskole etablerer seg på Drammen togstasjon

Akademiet Privatistskole tilbyr eksamenskurs for dem som skal ta fag fra vgs som privatister –for å forbedre karakterer, for å få spesifikke fag eller fordi de trenger generell studiekompetanse for videre studier ved universitet og høyskole.

Silje Ingrid Ruud (bildet) er avdelingsleder og rådgiver ved Akademiet Privatistskole i Drammen. Hun forteller at de er svært fornøyde med den sentrale beliggenheten, som vil gjøre det enda enklere for privatistene å komme seg til og fra skolen.

Foto: Simen Øyen/Akademiet

– Vi har i mange år holdt til på Sundland, sammen med Akademiet Videregående Skole. Med beliggenhet på togstasjonen vil det være enda enklere for privatistene å komme seg til og fra skolen, kanskje spesielt for de som kommer fra områdene rundt Drammen by.  

Ruud forteller at hun opplever at togstasjonen er en svært god beliggenhet for en skole.  

– Privatistene har undervisning på enten dag- eller kveldstid, noen kombinerer også klasseromskursene med våre nettkurs. Alle våre privatister er velkommen til å bruke lokalene også utenom undervisningstiden, til å studere på egen hånd eller arbeide i grupper. 

Stasjonen har et kjempepotensial når det gjelder å skape et hyggelig samlingspunkt, ikke bare for reisende, men også andre som for eksempel studenter. Her får man fantastisk utsikt over elven og et stadig bedre servicetilbud med kafeer, kaffebarer og dagligvare.

Akademiet Privatistskole vil holde til på Drammen togstasjon fra og med august. Skolen vil ha lokaler i stasjonsbyggets femte etasje, med inngang både fra innsiden og utsiden.

[email protected]