Hjem Nyheter Proffe kokker til Bymisjon

Proffe kokker til Bymisjon

Scandic Ambassadeur Hotell Drammen skal tilberede og servere kafeens gjester en smakfull og variert buffet når hotellet stiller med mat, kokker og personell.

–Vi gleder oss stort over å kunne tilby restaurantmat til gjester på Aktivtetskafeen, sier Johanna Skjelsbek, hotellsjef på Scandic Ambassadeur Drammen.

Matopplevelse
Målet med den varierte restaurant buffet som vil være tilgjengelig for deltakere tilknyttet Kirkens Bymisjon. Samt nye og gamle gjester er å skape en god matopplevelse.

–Vi synes det er hyggelig at hotellet gir oss en matopplevelse i vår egen kafé. For mange av våre gjester har ikke økonomi til å spise ute på restauranter, sier avdelingsleder på Aktivitetskafeen, Halvor Andersen.

Aktivitetskafeen til Kirkens Bymisjon er åpen for alle, men er spesielt tilrettelagt for mennesker i Drammen med ulike utfordringer i livet. I tillegg til å være en åpen kafé, er Aktivitetskafeen også base for mange av Kirkens Bymisjons ulike tiltak og tilbud i Drammen.

–Vi er stolte av samarbeidet vi har med Kirken Bymisjon, for dette er virkelig en sak med mening. Det er hyggelig for oss som bedrift å gjøre hverdagen bedre for mange som strever. Og vi skal lage flere slike måltider for deltakere i Kirkens Bymisjon fremover, legger Johanna Skjelsbek til.

Plass til cirka 100
Tirsdag 12. november stiller hotellet med mat, kokker og personell for å gi noe som gir mening og hverdagsglede. Et hotell som vant pris for fylkets beste hotellfrokost i 2019.

–Det blir spennende og kunne fylle kafeen vår med restaurantmat for en femtilapp. Vi har kapasitet til cirka 100 gjester i kafeen, og inntektene fra denne serveringen går uavkortet til vårt arbeid i Drammen, opplyser Halvor Andersen.

[email protected]