Tove Taalesen fra Konnerud ble i sommer beskrevet som Norges nye krimdronning. 23. september snakker hun om sin debutbok Dronningen på Lier bibliotek.

Krimdronningen fra Drammen skal snakke om Dronningen

Skrevet av RED
22.09.2020 18:30 - OPPDATERT 24.09.2020 09:13

Onsdag 23. september kommer Drammensforfatteren Tove Taalesen til Lier bibliotek for å snakke om sin debutroman Dronningen.

Tove Taalesen begynte som Norges første kvinnelige lakei for det norske kongeparet DD. MM. Kong Harald og Dronning Sonja i 2007. Det har blitt hevdet at hun var den første kvinnen i verden som fikk tittelen lakei ved et kongelig hoff. Hun arbeidet ved Det kongelige hoff over ti år, frem til september 2018.

Taalesen er utdannet ved Universitetet i Oslo og Handelshøyskolen BI. Siden 2018 har hun reist verden rundt som fremgangsrik reiseskribent for flere markedsledende internasjonale samarbeidspartnere.

Tove Taalesen ble i sommer beskrevet som Norges nye krimdronning av Finansavisen. Hun vokste opp på Konnerud i Drammen og Dronningen er hennes debutroman.

Om boka Dronningen

Hun er dronningen av Norge. Hun er familiens overhode. Makten, tronen og slottet er hennes liv. 

I den underholdende og intenst spennende krimromanen -  Dronningen - møter leserne en verden som for de fleste er ukjent. En lukket verden som forfatteren lar deg oppleve fra innsiden.

Kongelige fra hele Europa, samfunnstopper, regjeringen, eliten og kjendiser ankommer Slottet for å delta på en gallamiddag med slottsball. Alle vet at dronningen skal presentere en historisk kunngjøring.

NRK, TV2, CNN, BBC og kjendispressen er der. Hele verden følger med og plutselig kollapser den nøye planlagte kvelden i et spektakulært kaos. En halsbrekkende jakt på liv og død gjennom Slottets verden starter.

Noen fra innsiden er desperate etter å gi dronningen og monarkiet dødsstøtet.

Dronningen og de få hun kan stole på, står ansikt til ansikt med den utenkelige muligheten. Alt de lever for, kan gå tapt for alltid, om de ikke klarer å avsløre komplottet i tide.

[annonse]
[email protected]