Hjem Nyheter Pantkroner til barn og idrett i Åssiden IF

Pantkroner til barn og idrett i Åssiden IF

Det er nye panteautomater hos Rema 1000 som åpner for muligheten til å donere til lokale foreninger og organisasjoner. Butikken i Ingeniør Rybergs gate valgte å ta en avstemming på sin Facebook-side og lot kundene få bestemme hvem som skulle få muligheten til å bli pantemottaker. Der ble det flest stemmer til ÅIF.

– Så vi kontaktet ÅIF og sa at butikken ville bidra til dem. Det ble de veldig glad for og takket ja, forteller daglig leder på Rema 1000 Åssiden, Yunus Bastas. Om kunden velger å donere til Åssiden IF går hele beløpet til Åssiden IF. 

Styreleder i hovedforeningen i ÅIF, Espen Erikssøn, ble positivt overrasket over tilbudet fra den lokale butikken.

På Rema 1000 Åssiden kan du sende flaskepanten rett til ÅIF. Det er klubben veldig godt fornøyd med.

– Jeg var ikke klar over at dette fantes, men vi ble veldig takknemlige for muligheten. Vi vet jo ikke hvor mye det blir, men vi har håp om det skal bidra godt til barna våre. Pengene vil gå til aktivitet og gå helheten i klubben til gode, forteller han. Hvor mye ekstra «Åssia» vil få å rutte med vil jo avhenge av givergleden til de lokale kundene, men det kan muligens bli håp om et sekssifret beløp. – Det er vanskelig å si hvor mye det kan bli. Men jeg har hørt om andre Rema-butikker hvor beløpet varierer fra rundt 50 000 til 200 000 i løpet av et år, forteller Bastas.