Hjem Kultur Setter seg nye mål etter MGP-debuten

Setter seg nye mål etter MGP-debuten

–Min første Melodi Grand Prix deltagelse var for meg form for en generalprøve, så nå skal jeg sette meg ned å lage nye låter, røper liungen og MGP-debutant, Tore Petterson. Han gikk imidlertid ikke videre i MGP-sirkuset. Det gjorde Rein Alexander med låten «One last time». 

Petterson deltok med «The Start Of Something New» som han har skrevet sammen med Knut Bjørnar Asphol. En sang som artisten beskriver som starten på et nytt kapittel.

Ballonger, plakater, t-skjorter og heiarop møtte Tore Petterson da han hilste på heiagjengen før direktesendingen.

–Totalt sett har det hele vært en fin og lærerik opplevelse. Derfor ønsker jeg å kjøre på igjen neste år med et håp om å nå helt til topps, fortalte Petterson og sa at han føler seg som en vinner selv om han ikke gikk videre fra delfinalen.

–Det har vært en utrolig flott kveld og jeg føler meg som en vinner uansett om hva andre måtte tenke og mene. For jeg leverte i forhold til hva jeg hadde satt meg som mål på forhånd.

Ruth og Bjørn Petterson tok turen fra Tranby for å heie på sønnen.

Visjonen med opptreden i direktesendt tv på NRK lørdag ble fullført i alle ledd, ifølge Tore Petterson.

–Det er godt å vite at alle i produksjonen har lagt til rette for at det skulle bli akkurat som jeg drømte om, roser Petterson og gir en honnør til hele apparatet rundt MGP og danserne han hadde med på scenen.

Kjente fjes på MGP-delfinalen. Joakim Tjøstheim, Anne-Helene Tjøstheim Molaug, Silje Samdmæl fra TV3-serien «Rett i lomma på Silje» og dansedommer Merete Lingjærde i «Skal vi danse» på TV2.

–Dette var starten på noe nytt på flere områder. Nå er jeg en del av MGP-historien. En historie jeg har fulgt med på i alle år siden jeg var fire, fem år gammel. Nå har jeg fullført ringen og det er jeg veldig stolt av, sa Tore Petterson.

[email protected]