Hjem Kultur «Seven» kommer til Drammen

«Seven» kommer til Drammen

«Seven» er en kristen artistgruppe som har reist på kryss og tvers i Norge i 18 år. De har besøkt alle landets fylker, holdt over 1100 konserter – og produsert mer enn 150 låter for kor, søndagsskole og skole. Gruppa har solgt nærmere 80.000 fysiske album, og er nå også tilgjengelig på alle de vanlige strømmetjenestene.

Nå slipper de album nummer fjorten – med den korteste tittelen til nå: «JA».
Albumet inneholder både noen av våre store låtfavoritter, samt noen nye låter. Tittellåten «Ja» handler om takknemlighet for alt Gud har gitt oss og for at livet med ham er bra. «Er det sant» går rett inn i hverdagslivet i skolen, for er det vi gjør og sier sant, smart og vennlig –  ønsker vi det beste for dem rundt oss?

I år har Melina Løver og Britt-Venke Oldebråten 20-årsjubileum som låtskriverduo for «Seven» . Låtene har blitt spilt på små og store scener over hele landet, vært hyppig brukt i kor og søndagsskoler og blitt spilt på NRK Super og ellers på TV. De siste fem årene har «Seven» reist rundt med bibelmusikaler – og de spennende historiene om Moses, David og Jesus har blitt populære i mange menigheter.

På Frelsesarmeen i Drammen skal «Seven» presentere «Den store fortellingen» – en reise gjennom Bibelen. I bibelmusikalen får du herlig og fengende musikk sammen med formidling som både inneholder trosopplæring fra bibelhistoriene og aktualisering for eget hverdagsliv. Dere vil få møte sentrale bibelhistorier fra skapelsen og frem til Jesu oppstandelse.