Hjem Kultur Shallow-duett med superfinalist

Shallow-duett med superfinalist

Da Eline Roa Gran hørte «Shallow» versjonen til 13-åringen, Fredrik Amadeus Sannerud fra Nord-Odal ble hun så begeistret at hun spurte om de kunne lage deres tolkning av sangen hentet fra filmen «A star i born». Versjonen er spilt inn i studio med egne musikere og fredag 29. november ble låten sluppet på Spotify.

– Fredrik er veldig flink og jeg er glad for at han ville gjøre duetten med meg, smiler Eline Roa Gran.

Samarbeid

«Shallow» er et sideprosjekt i forhold til «4everU» og «Seven». Innspillingen i studio og filmopptak til musikkvideo har vært veldig gøy. Å samarbeide med Eline og innspillingen av monsterhiten «Shallow» er noe duett-makker Fredrik setter stor pris på.

– Eline er utrolig dyktig og vi har et godt samarbeid. Og jeg håper at vi kan gjøre mange jobber sammen, summerer han.

Fredrik Amadeus Sannerud er født og oppvokst i Nord-Odal. Den samme bygda som hans store idol og inspirasjonskilde, Jan Werner Danielsen kom fra. En artist som forøvrig gikk brått og uventet bort i september 2006.

– Jeg hører fortsatt en god del på Jan Werner, sier han og forteller at han også har opptrådt sammen med Elisabeth Andreassen på «Milepelen». Fredrik har også samarbeidet med Rein Alexander, Kate Gulbrandsen og Anita Skorgan på diverse konserter.

[email protected]