Hjem Sport SIF-jentene utfordret kreativitet og lederegenskaper

SIF-jentene utfordret kreativitet og lederegenskaper

Fotballuttrykk som «vende spillet» og «sideforskyve»,  var denne gangen byttet ut med «kreativitet», «tenk utenfor boksen» og «lederegenskaper» da godsetjentene for en gang skyld ikke skulle tilbringe 120 minutter på kunstgresset med ball, men heller skulle bevege seg lagvis gjennom by og skog med ulike utfordringer på programmet.

Og hvis du var i byen lørdag så du kanskje en stor gruppe jenter i blå SIF uniform med røde, gule eller grønne farger i ansiktet, avhengig av hvilket lag de tilhørte, bevege seg rundt i byen. Ingen av jentene visste hvor de skulle, men var utstyrt med telt, liggeunderlag og med beskjed om å lese seg opp på «hvordan overleve i naturen». Det var nok mange av jentene som hadde litt varierende tanker om hva de skulle oppleve.

De fikk ikke vite mer enn hvor de skulle bevege seg til neste post. Turen gikk fra post til post fra Gulskogenbanen til Bragernes og Strømsø torg, Marienlyst Stadion, Gulskogen senter, Pukerud, Konnerud, Stordammen og SIF-hytta.

Vilja Amundsen i den innlagte triksekonkurransen. Foto: Torkel Knutsen

Oppgavene jentene fikk var eksempelvis å polstre et egg slik at det kan slippes fra flere meters høyde mot asfalten, og å løse bildegåter på melkekartonger.

Spillerne skulle også få minikurs av gode instruktører i sporter som frisbee golf og orientering, med etterfølgende konkurranser.

Keeper Hannah Brevik i dyp konsentrasjon. Foto: Torkel Knutsen

Den hardeste fysiske utfordringen var nok løpingen fra Gulskogen langs elva ned til «Fisken», og ikke minst opp Pukerudlinna. Det var nok mange av dem som vanligvis kjemper seg opp Pukerudlinna med blikket letende etter neste hundremetersmerke, som stusset da de fikk se en horde av blåkledde med grønne, gule eller rød farger i ansiktet komme etter seg, med en hammer i hånda! Hammeren skulle brukes til en oppgave som ventet på dem på toppen, og skulle gjennomføres mens pulsen var på det høyeste.

Å sette opp telt på tid var en av øvelsene på team buildingen lørdagen. Foto: Torkel Knutsen

Fotballferdighetene ble utfordret i straffesparkkonkurranser og triksekonkurranser utenfor Gulskogen senter.

Teamkonkurransen ble avsluttet med å sette opp telt på tid utenfor SIF-hytta, og gleden var stor da det så ble avslørt at dusj og senger ventet på dem inne i hytta. Og etter 12 timer med intens aktivitet var nok sengen god. Ekstra god var den nok for de «grønne» som kunne legge seg med en gullmedalje rundt halsen.

[email protected]