Hjem Nyheter Sikrer vintersport for 950.000 TV-kunder

Sikrer vintersport for 950.000 TV-kunder

Avtalen gjelder for kunder av Telenors strømmetjeneste T-We og Canal Digital i Norden. Den nye avtalen gir Canal Digital og Telenor mulighet til å tilby strømmetjenesten Viaplay og det egenproduserte nordiske innholdet i Viaplay Originals som en del av sine tv-pakker. 

I tillegg vil den nye 4K-kanalen Viasat Ultra HD bli lansert, og Viasport1 blir lagt til i Canal Digitals nye Sportspakke i løpet av noen uker. Kundene vil også kunne fortsette å se lineærkanalene TV3, Viasat 4, TV6 og Viasport. 

– Vi er glade for å kunne både tilby nytt innhold og videreføre kjente og kjære kanaler til våre kunder. Kundene forventer topp kvalitet fra Canal Digital også når det gjelder innhold, noe denne avtalen bidrar til å innfri, sier Bjørn Ivar Moen, administrerende direktør i Canal Digital.

Det er NENT som har kjøpt rettighetene til å vise verdenscupen i blant annet alpint, skihopp, langrenn og kombinert fra 2021. 

– Vintersport har en spesiell posisjon blant norske seere. Derfor er vi spesielt glade for at kundene våre får se den ettertraktede vintersporten fra sesongen 2021/22. Kundene ønsker forutsigbarhet og fleksibilitet, særlig når det gjelder innholdet de verdsetter høyt, sier Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd i Telenor Norge.