Hjem Nyheter Ett nytt dødsfall i Drammen

Ett nytt dødsfall i Drammen

– Det er trist at vi nå må konstatere at enda en innbygger i Drammen kommune, som hadde påvist koronavirus, er død. Vi kondolerer til de nærmeste, sier kommuneoverlege John David Johannessen.

Dette er det tredje dødsfallet ved isolasjonsavdelingen på Strømsø. Denne avdelingen er opprettet for å ivareta personer som til vanlig bor i eget hjem, men som nå trenger heldøgns omsorg samtidig som det spørsmål om smitte eller påvist smitte. Det inkluderer dem som er syk grunnet koronaviruset, og dem som er i karantene og har helsebehov av andre årsaker. Dette melder kommunen på sine nettsider. 

Bare ett nytt tilfelle

Det siste døgnet er det kun én person bosatt i Drammen kommune som har fått påvist koronasmitte. Smitteveien er i dette tilfellet ikke kjent.

Sammenlignet med tallene for registrerte smittede de siste dagne, er ett tilfelle en stor nedgang. Men kommuneoverlege John David Johannessen i Drammen kommune sier at det må sees i et lenger perspektiv. – Det er naturlig at antall registrerte smittede varierer fra dag til dag. Vi ser på tendens over tid med flere dager i sammenheng når vi vurderer utviklingen, sier Johannessen. 

[email protected]