Hjem Nyheter Skimuligheter i marka

Skimuligheter i marka

Uansett værmeldingene framover mot jul vil det være preparerte skiløyper på Sletta på Konnerud, Vestskauen i Sande (Montebello Arena) og Eggevollen/Eiksetra og Kanada (Rustanveien) i Lier. På Konnerud og ved Martinsløkka, like ved Eiksetra, er det kunstsnøanlegg, så her er skiløypene riktig så fine. I lysløypa på MIF-hytta er det også preparerte skiløyper, og selve Bremsarunden og skiløypa over til Katthusdalen kan benyttes nå.

Fra Eggevollen i Lier er det fine forhold helt inn til Svarthavna. Ja, det er også mulig å komme seg ned til Vrangen, inn til Lelangen mot Saga og «kremområdene» lengre nord. Fra Kamstrupløypa kan du gå på ski inn mot Nedre Eiker-løypene. Nå er det også maskinkjørt i både Tverråsrunden, Skimtrunden og Storsteinsfjellrunden, og helgas snødryss gjorde selvsagt forholdene bare enda bedre. Snødybden ved Garsjø har nå passert halvmeteren.

Isen på vannene anbefales uansett ikke før fagfolk har testa tykkelsen. Og ta det rolig i alle utforkjøringer, for det er ikke mye snø å falle på alle steder. Sjekk preparerte skiløyper her: https://skisporet.no; http://lier-ski.com