Hjem Nyheter Skogly blir Thrana Klinikken

Skogly blir Thrana Klinikken

– Jeg gir fra meg den delen jeg ikke har hatt tid til å jobbe med, og som jeg har hatt dårlig samvittighet for, forteller den tidligere eieren. 

For noen måneder siden fikk han tilbudet fra den voksende kjeden og slo til. Han så muligheten til å gi opp det administrative han ikke har noe til overs for, og få frigjort tid til å jobbe med det han brenner for, nemlig pasientene. Skogly har hatt over 70.000 pasienter siden oppstarten, og har bygget seg gradvis opp over årene. I dag er det en klinikk som er solid forankret i lokalmiljøet, og som blant annet jobber med tre landslag. Men å drive med kontorarbeid var aldri intensjonen til muskelterapeuten og PT-en som har bakgrunn fra toppnivå i judo og styrkeløft. 

– Personalansvaret kom bare som en del av jobben da klinikken vokste. Jeg har ikke utdannelse til det, og jeg har ikke lyst til å drive med det heller. Når disse gutta ville ta over var det et tilbud jeg ikke kunne si nei til, fortsetter Skogly. 

Disse gutta er altså Matheus Thrana (28) og Frode Østebrøt (31), som begge er utdannede osteopater. Østebrøt blir deleier og ny daglig leder i Drammen, mens Thrana kun står på eiersiden. Den driftige unge terapeuten fra Brønnøysund har på åtte år bygget opp en kjede med 12 klinikker spredd rundt i landet. Skoglyklinikken er det største oppkjøpet hittil, og blir den største klinikken i kjeden. 

– Det er et stort gjennombrudd for oss å ta over en så stor og etablert klinikk, i en så stor og fin by som Drammen. Vi er veldig glad for å overta noe som har så godt utgangspunkt og få bygge videre på det, forteller Thrana. 

Det siste halve året har han leid et rom hos Skoglyklinikken og tatt pasienter én gang i uka, mens han samtidig vurderte markedet i Drammen. 

– Jeg fikk veldig bra kjemi med de folkene som jobber her. Og så fikk vi til en avtale om å kjøpe opp og ta over drifta, forteller Thrana.

Avtalen mellom Thrana og Skogly kom til gjennom gjensidig enighet, og begge virker veldig fornøyd med resultatet. Skogly hadde fått tilbud før, men ikke fått riktig følelse. Denne gangen stemte det. 

– Det sitter igjen to vinnere, og det er det fine med en sånn avtale, sier Thrana. 

Offisiell åpning av den nye klinikken er lørdag 2 november. 

[email protected]