Hjem Nyheter Snart klare for vårklær

Snart klare for vårklær

– Vi har mange faste kunder som kommer innom og det er hyggelig. Og siden vi ligger i sentrum er det mange som stikker innom i matpausen eller etter jobb for å handle. Det er veldig positivt at det ligger mange kontorer rundt her og skulle det komme ett hotell i sentrum er jeg positiv til det også. Da blir det enda flere kunder, smiler Anita Sveia hos CAOZ.

Motebildet er spredt og vi har et bredt segment her – så om du er 20 eller 80 – så skal du klare å finne noe som passer. Her kommer det gjerne flere generasjoner innom for å handle, og mor og datter kan fint gå i det samme plagget.

Klare for vårklær

– Rett etter jul merker vi at kundene er klare for lettere vårklær og de blir etterspurt. Nå strømmer det på med vårklær i mange forskjellige farger og fasonger, men spesielt gult biter journalisten seg merke i. – Også kommer det inn en god del skinn, sier Anita. Både bukser, kjoler og jakker i skinn er ventet denne våren.

Anita er glad for alle tiltak som byen gjør for å få flere kunder til sentrum og sier hun har merket en økning i salget siden 2018 noe som er veldig positivt.

Betjeningen i småbutikker har et eget kundefokus og kundene kommer tilbake gang på gang. Det å bli møtt av hyggelig betjening og kanskje også gjenkjent er jo koselig. Butikkene lever av god service om det så er en liten butikk på hjørnet eller en kjedebutikk.  

Forrige artikkelOle Frimer Band i Bluesklubben fredag
Neste artikkelRekordmange i Sykle til jobben-aksjonen