Hjem Nyheter Sparebanken Øst ansetter tre nye direktører

Sparebanken Øst ansetter tre nye direktører

Sparebanken Øst ønsker å øke oppmerksomheten på at nye digitale løsninger må integreres i hele bankens virksomhet. Banken har det sentrale Østlandsområdet som sitt primære markedsområde og har igjennom ansettelsene fått tilført ressurser som skal bidra til at banken når sine målsettinger i et marked med sterk og økende konkurranse.

«Sparebanken Øst vil videreutvikle sin virksomhet slik at nye regulatorirske rammer gir banken muligheter til å gi kunder bedre service og rådgivning. Organisasjonens erfaring og kunnskap vil videreutvikles ved hjelp av ny innsikt og forståelse fra både eksisterende og nye ledere». Skriver banken i en pressemelding.   

Sparebanken Øst har ansatt Kirsten O. Østby-Deglum (36) som Direktør juridisk, Østby-Deglum kommer fra stilling i konsernsekretariatet i DNB Bank ASA. Som Direktør kunde har banken ansatt Kjartan Reve (39), Reve kommer fra stillingen som konserndirektør i Fremtind forsikring. Som Direktør digital og marked har bankens ansatt Eivind Weldingh Christiansen (41), Christiansen kommer fra stillingen som SVP digital innovation i Norwegian Air Shuttle hvor han hadde ansvar for alle digitale flater og e-commerce.

[email protected]

FAKTA: Toppledergruppen i Sparebanken Øst fra 1. september: 

Administrerende direktør Pål Strand

Viseadm. direktør Kjell Engen                                         

Direktør økonomi og finans Thor Henning Bråthen

Direktør kunde Kjartan Reve

Direktør digital og marked Eivind W. Christiansen

Direktør juridisk Kirsten O. Østby-Deglum

Direktør it og automasjon Arnljot Lien