Pål Strand (f.v.), Kjartan Reve, Kirsten O. Østby-Deglum og Eivind W. Christiansen. Foto: Sparebanken Øst

Sparebanken Øst ansetter tre nye direktører

Skrevet av RED
02.09.2020 11:54 - OPPDATERT 04.09.2020 13:49

Sparebanken Øst har brukt sommeren til å hente tre nye direktører til toppledelsen. Endringen i ledelsen kommer i det banken rigger seg for ytterligere vekst og utvikling.

Sparebanken Øst ønsker å øke oppmerksomheten på at nye digitale løsninger må integreres i hele bankens virksomhet. Banken har det sentrale Østlandsområdet som sitt primære markedsområde og har igjennom ansettelsene fått tilført ressurser som skal bidra til at banken når sine målsettinger i et marked med sterk og økende konkurranse.

"Sparebanken Øst vil videreutvikle sin virksomhet slik at nye regulatorirske rammer gir banken muligheter til å gi kunder bedre service og rådgivning. Organisasjonens erfaring og kunnskap vil videreutvikles ved hjelp av ny innsikt og forståelse fra både eksisterende og nye ledere". Skriver banken i en pressemelding.   

Sparebanken Øst har ansatt Kirsten O. Østby-Deglum (36) som Direktør juridisk, Østby-Deglum kommer fra stilling i konsernsekretariatet i DNB Bank ASA. Som Direktør kunde har banken ansatt Kjartan Reve (39), Reve kommer fra stillingen som konserndirektør i Fremtind forsikring. Som Direktør digital og marked har bankens ansatt Eivind Weldingh Christiansen (41), Christiansen kommer fra stillingen som SVP digital innovation i Norwegian Air Shuttle hvor han hadde ansvar for alle digitale flater og e-commerce.

[email protected]

FAKTA: Toppledergruppen i Sparebanken Øst fra 1. september: 

Administrerende direktør Pål Strand

Viseadm. direktør Kjell Engen                                         

Direktør økonomi og finans Thor Henning Bråthen

Direktør kunde Kjartan Reve

Direktør digital og marked Eivind W. Christiansen

[annonse]
Direktør juridisk Kirsten O. Østby-Deglum

Direktør it og automasjon Arnljot Lien