Hjem Nyheter Stand Up for Bymisjon i kveld

Stand Up for Bymisjon i kveld

Billettinntektene går uavkortet til Kirkens Bymisjons arbeid. Representanter fra Kirkens Bymisjon vil også være tilstede under arrangementet.

Dagen de fleste går mann av huse for å bruke mest mulig penger, blir det altså stand up til inntekt for de som ikke har så mye..

Pengene som kommer inn denne kvelden går uavkortet til Kirkens Bymisjon sitt arbeide.

Innledningsvis vil slam-poeten Pål Arnold Halum fremføre diktet, «Stille natt». Der etter går det slag i slag. Først med «Line-up stand up» ved Babek Nemati, en mann som deler sine innerste og ytterste tanker slik at publikum vrir seg i latterkrampe. Så kan man glede seg til å treffe John Alan Reese. Anmeldt som en gøyal fyr fra Ohio og Nybyen.

Karen Marie Gunnerud, «Gunners» er en fantastisk dame fra Oslo, og har hengt seg på i Stand up Drammen noen år. Rapporteres å være et fantastisk menneske på scenen. 

Sondre Stømer følger deretter. Moroklumpen fra Nittedal er lett å like men enda lettere å le av. 

Nybyens morsomste mann, Arne Fønnebø er selvsagt også klar. 

– Alle pengene fra dette arrangementet går uavkortet til Bymisjonens julearrangement. Og blir det like bra fremmøte som i fjor, lønner det seg være tidlig ute, sier Fønnebø til Byavisa.

Kveldens konferansier er den prisbelønte forfatteren og stand up komikeren Ole Asbjørn Ness, som skal binde det hele sammen. 

Så ønsker du deg en god latter for en god sak, er det bare å møte opp på Comfort Hotel Union Brygge torsdag. Inngang er satt til 150 kroner.

[email protected]