Hjem Nyheter Tertus og Tubi må utsette giftemålet

Tertus og Tubi må utsette giftemålet

Lier kulturscene var endelig klare til å åpne dørene igjen. Etter mange måneder uten publikum så de frem til å ta imot både store og små. Men koronasituasjonen betyr ny utsettelse.

– På grunn av den krevende situasjonen vi er i med tanke på korona ser vi oss dessverre nødt til å utsette denne forestillingen, var meldingen programprodusent Marte Bergsland for Lier kulturscene og Lier bibliotek måtte sende ut onsdag morgen.

Trøsten får være at forestillingen ikke er avlyst permanent – men utsatt inntil videre.

Høsten 2019 hadde Lier kulturscene besøk av Frida og det fantastiske skapet. Forestillingen var om den lille jenta Frida som måtte redde vennskapet, og mange ble kjent med de morsomme dukkene Tertus og Tubi.

Når foretillingen blir satt opp på ny er ennå ikke bestemt.

[email protected]

 

FAKTA: Tertus og Tubi gifter seg

I forestillingen Tertus og Tubi gifter seg møter vi Frida som vet at hun alltid kan stole på at vennene hennes er der for å leke med henne. Likevel skjer det noe en dag som gjør at Frida blir redd for å miste den ene vennen sin. Tertus skal gifte seg med Tubi!

Klarer vennene å holde sammen, eller blir Tertus for opptatt med å leve lykkelig alle sine dager med Tubi? Svaret får du i «Tertus og Tubi gifter seg»!

Forestillingen er produsert av Kala studio og dukkene er laget av Markus Steinsland. Forestillingen er for alle fra tre år og oppover.