Hjem Nyheter Tonje Brenna ut i permisjon

Tonje Brenna ut i permisjon

Fra 1. februar til 1. mai skal fylkesrådsleder i Viken fylkeskommune Tonje Brenna ha foreldrepermisjon. Fylkesråd for finans og administrasjon Halvard Ingebrigtsen går inn som fylkesrådsleder i denne perioden, mens Edvin Søvik vikarierer for som fylkesråd for finans- og administrasjon.

– Jeg valgte Halvard Ingebrigtsen som finansråd og er også trygg når jeg peker på han som min stedfortreder mens jeg er i permisjon. Fylkeskommunen vår er full av flinke fagfolk som vil stå på for å sette politikken ut i live, og de tar heldigvis ikke permisjon selv om jeg gjør det, forteller Tonje Brenna.

 – Jeg er glad for at Edvin har takket ja til å være fylkesråd for finans og administrasjon, sier Brenna. Edvin Søvik er i dag politisk rådgiver i Arbeiderpartiet og har blant annet vært fylkestingsrepresentant i Akershus fylkeskommune.