Hjem Kultur Tribute Night hos Olsen på Hjørnet lørdag

Tribute Night hos Olsen på Hjørnet lørdag

De unge guttene i Snowblind er klare for konsert lørdag 25. januar

Først ut er de unge guttene fra Snowblind. De spiller god gammel rock fra blant annet Kiss, Motley Crue med mer, i tillegg til egne låter. Bandet har vært med på UKM. De har også vært oppvarmingsband under MGP jr og hatt flere spillejobber tross sin unge alder (15 til 19 år). Disse unge musikerne kommer vi garantert til å høre mer fra. Snowblind består av fire lokale gutter fra Mjøndalen og Vikersund: Linus Anderson (vokal og gitar), Kristian Bjerkeset (bass), Lars Anderson (trommer) og Philip Westby Rygh (gitar).

Yellow Pearl er et tributeband til det legendariske Thin Lizzy med Phil Lynott i spissen. De har holdt på siden 90-tallet, men etter en liten pause har de igjen tatt fram gitaren, nå med Odd Inge Løwe Rygh på vokal, etter stort press fra fansen. I eikerbandet er også Bengt Risåsen (bass), Svein Elgstøen (gitar) og Geir-Inge Ravn Hansen (trommer). De skal spille de gode gamle klassikerne til Thin Lizzy og det er alltid god stemning på konsertene. De spiller konserter rundt omkring i Norge, samt at de også har spilt i Litauen og Irland.

Foto: Rock The Night Tribute to Europe

Rock The Night Tribute to Europe er sistemann ut. Bandet skal rocke publikum og spille mange kjente Europe låter. Ifølge svorne Europe-fans holder bandet høy kvalitet. Bandet som består fra Drammen og Oslo består av Kenneth Skogheim (gitar), Jørgen Rockepelle Bergersen (vokal), Anette Skogheim Hoel (kor), Roy Karlsen (bass), Lasse Finbråten (keys) og Eskil Engen (trommer).

[email protected]