Hjem Kultur Tribute Night på Union Scene

Tribute Night på Union Scene

Arrangementet ble satt igang av Kenneth Skogheim fra Rock The Night Tribute to Europe da han syntes det er lite som skjer på rockefronten i Drammensområdet.  Tributekonserten i Mjøndalen i januar var vellykket, men denne gangen har de med seg et nytt band AUTOBHAN som for øvrig opptrer for første gang i Norge. 

Yellow Pearl Foto: privat

Kenneth Skogheim lever og ånder for rockemusikken. Det hele startet da han begynte å spille gitar i tenårene. Han ble hektet på Europe og har siden vært det. En drøm gikk i oppfyllelse da han startet opp bandet Rock The Night Tribute to Europe  i 2018 og hadde da sin første konsert. Bandet har siden spilt fra sør til nord i Norge og fått veldig bra omtale. Han spiller også i bandet ACIS, men det er  Rock The Night Tribute to Europe,  som ligger hans hjerte nærmest.

– Jeg sitter fast i 80-90-tallet og da bandet Europe. Vi spiller de fleste låten fra deres storhetstid fra årene 1986-1993, sier Kenneth som ved hjelp av sitt band holder liv i 80-90 tallet. Han ønsker den yngre og den litt eldre garde velkommen til en rocka konsert  med hyllest til bandene Europe, Thin Lizzy og Scorpions.

Yellow Pearl som er et tributeband til det legendariske Thin Lizzy med Phil Lynott i spissen starter konserten. De har holdt på siden 90-tallet, men etter en liten pause har de igjen tatt fram gitaren, nå med Odd Inge Løwe Rygh på vokal, etter stort press fra fansen. I eikerbandet er også Bengt Risåsen (bass), Svein Elgstøen (gitar) og Geir-Inge Ravn Hansen (trommer). De skal spille de gode gamle klassikerne til Thin Lizzy og det er alltid god stemning på konsertene. De spiller konserter rundt omkring i Norge, samt at de også har spilt i Litauen og Irland.

Rock The Night Tribute to Europe

Rock The Night Tribute to Europe skal rocke publikum og spille mange kjente Europe låter. Ifølge svorne Europe-fans holder bandet høy kvalitet. Bandet som består fra Drammen og Oslo består av Kenneth Skogheim (gitar), Jørgen Rockepelle Bergersen (vokal), Anette Skogheim Hoel (kor), Roy Karlsen (bass),  Eskil Engen (trommer) og den nye keybordisten Geir Bratland fra Dimmu Borgir.

AUTOBAHN er ett band med svenske rockere som har dannet et rent Scorpions tribute band, medlemmene er engasjert i andre fremtredende rockeband i både Norge og Sverige. Autobahn starter tributekvelden med det beste av Scorpions. Bandet består av Henrik Antonsson (gitar), Jeff Bergquist (bass), Mats Frimodigs (sang), Anders Brandser (gitar), Mattias Karlsson (trommer)

[email protected]