Hjem Nyheter Tungvekter inn for Eidos og Fjordbyen

Tungvekter inn for Eidos og Fjordbyen

Frank Øverås med master i regnskap og revisjon fra NHH i Bergen er ansatt i PwC, men er utleid til Eidos Eiendomsutvikling AS på fulltid. I første omgang ut året. Han får ansvar for økonomi og finans.

Frank Øverås har tung erfaring fra eiendom, energi og varehandel. Han har gjort store oppgaver for Reitan Eiendom, TrønderEnergi, Glitre Energi og Toyota Norge, alt sammen i regi av PwC.

Nå handler det om eiendomsutvikling. Eidos skal utvikle Fjordbyen Lier og Drammen. Senere i høst skal selskapet levere forslag til områderegulering. I tillegg har selskapet mange eiendommer under utvikling på Lierstranda.

– Tiden er inne for at vi styrker oss på sentrale områder. Eidos forvalter store verdier. Vi er største grunneier på Lierstranda. Vi er i en positiv utvikling og skal løfte et av landets større byutviklingsprosjekter, sier daglig leder Torgeir Finnerud i Eidos Eiendomsutvikling AS.

Fjordbyen Lier og Drammen planlegges for 20.000 nye arbeidsplasser og 20.000 nye beboere. Først ute i den nye fjordbyen er det nye sykehuset for Drammen på Brakerøya. Der kommer også Drammen Helsepark. 

Fjordbyen Lier og Drammen vil strekke seg fra Brakerøya til Gilhus. Det gir den nye fjordbyen 2,5 kilometer strandlinje mot Drammensfjorden, som igjen skal bli tilgjengelig for folk flest.

[email protected]