Hjem Nyheter Verdens mest bereiste person på Drammens museum onsdag

Verdens mest bereiste person på Drammens museum onsdag

Gunnar Garfors er verdens mest bereiste person, kjent for å ha besøkt alle land flere ganger. I boka Ingenstad – på tur til verdens minst besøkte land tar han oss med til de 20 landa i verden færrest av oss har valgt å reise til. Med en solid dose empati, ei bøtte med selvironi og omfattende kunnskap har han vevd opplevelsene sine sammen til en lett, men ikke lettvint bok som har fått strålande kritikker. Fra scena tar han oss med på ei ujålete og ofte humoristisk reise. Lommetørkle kan likevel være en god idé, han tar oss med til både paradisøyer og krigsområder. Boka har fått strålande kritikker, inkludert terningkast 6 i Magasinet Reiselyst.

Gunnar Garfors er norsk journalist, mediaekspert, forfatter og globetrotter. Han har arbeidet med kringkasting og nye medier siden 2001 og har holdt presentasjoner i over 20 land.

Garfors har besøkt alle verdens land. 18. juni 2012 satte han en Guinness-rekord sammen med britiske Adrian Butterworth da de som verdens første besøkte fem verdensdeler på et døgn. I september 2014 satte Garfors en ny verdensrekord da han sammen med vennene Øystein Djupvik og Tay-young Pak var innom 19 land på 24 timer. 

Les mer:  https://www.tv2.no/a/10296387/