Hjem Nyheter Vet du hvem dette er? Kontakt politiet

Vet du hvem dette er? Kontakt politiet

11. februar i år fikk politiet melding om tyveri i Drammenshallen.

– Rundt 11 elever hadde fått da fått frastjålet blant annet mobiler og pcer, forteller politiadvokat i Sør- øst politidistrikt, Tone Venedokken Temtemoen til Byavisa.

Klare bilder

Etter nærmere undersøkelse fikk politiet tak i overvåkingsbilder av to personer som var observert i Drammenshallen på samme tidspunkt som tyveriet fant sted.

Nå ønsker politiet hjelp fra deg til å få kontakt med disse to personene som du ser på bildet.

– Bildene er veldige klare, og vi håper på å få løst denne saken, sier hun.

Se hele bildet under her, – artikkelen fortsetter etter bildet.

To personer etterlyses av politiet, de skal ha antagelig vært i Drammenshallen under tyveriet. Foto: Sør - Øst politidistrikt.

Etterlyst i Åsted Norge

Politiet har også delt disse bildene i TV2-programmet Åsted Norge. I etterlysningene i Åsted Norge er det politiet som mottar tipsene som ringes under sending, og sjekker ut disse.

Når publikum ringer inn under sendingen, kommer de til tipsmottaket, hvor det

sitter studenter fra Politihøgskolen. Tipsmottaket ledes av politioverbetjent Rune Utne Reitan fra Kripos.

Her blir tipsene sortert og deretter overlevert til dem som etterforsker sakene i de respektive politidistriktene, som oftest dagen etter sending.

– Vi i redaksjonen håper selvfølgelig at det kom inn noen tips som kan bidra til at politiet kommer videre i etterforskningen, Preben Negård, reporter i Åsted Norge.

Har hatt fått tips, men ikke spor 

– Etter programmet har det kommet inn en del tips, og vi har vært gjennom disse, men tipsene har ikke ført til noe resultater, sier politiadvokat Temtemoen.

Selv om bildene er klare kan det være mange årsaker til at flere ikke har tatt kontakt sier politiet.

– Det kan være at disse personene har lite kontaktflate her, eller rett og slett at noen ikke ønsker å si noe, sier hun.

Politiet trenger fortsatt hjelp fra alle de som kjenner igjen disse to personene.

– Ellers må vi nesten henlegge saken, men en sak kan alltid tas opp igjen hvis det kommer ytterligere tips, forklarer politiadvokaten, og oppfordrer folk til å ta kontakt med Drammen politistasjon på telefon 33 34 44 00 dersom de har tips i saken.

[email protected]