Hjem Respons Vi kan hjelpe deg og din bedrift

Vi kan hjelpe deg og din bedrift

Den ekstraordinære situasjonen som koronapandemien har skapt gjør at det er et sterkt behov for rask og effektiv kommunikasjon. Byavisa kan bistå deg og din bedrift med dette på en kostnadseffektiv måte.

Vi vet at koronakrisen har rammet det lokale næringslivet hardt. Mange har midlertidig måtte stenge dørene og daglig meldes det om nye permitteringer. Nettopp i en slik situasjon er det svært viktig at din bedrift klarer å kommunisere effektivt både med ansatte, kunder og markedet.

Dagens alvorlige situasjon kommer ikke til å vare evig. Derfor er det også helt avgjørende at vi klarer å planlegge fremtiden. Her kan Byavisa bistå med både intern og ekstern kommunikasjon. Vår nettavis www.byavisadrammen.no opplever at lesertallene øker fra uke til uke noe som gjør at et budskap som formidles gjennom nettavisen vår vil nå svært mange i drammensregionen.

Ønsker du å formidle informasjon kjapt og enkelt tilbyr vi nettannonser. Vil du fortelle litt mer, en historie om din bedrift, produktene eller tjenestene dine, kan en såkalt content-annonse være et alternativt. Byavisa hjelper deg med både tekst og bilder. Content-annonsene markedsføres under headingen «Annonsørinnhold». Sjekk gjerne våre responssider her: https://byavisadrammen.no/respons

Mediene også under press

Mediene er også tungt rammet av koronakrisen. Reklameinntektene blir kraftig berørt når mange av våre kunder stenger og ikke lenger har behov for normal markedsføring. I denne situasjonen strekker vi i Byavisa oss langt for å finne gode betingelser som både kundene våre og vi kan leve med. Dette vil være en vinn-vinn situasjon for alle slik at vi kan komme oss over «kneika».

Er det noe du lurer på eller ønsker du tilbud på markedsføring er det bare å ta kontakt med daglig leder Bjørn Larsen på telefon 411 00 999  eller via mail til [email protected]