Hjem Nyheter Vikersund uten publikum

Vikersund uten publikum

Raw Air blir beskrevet som et av de største og mest sette arrangementene i landet, av landslagssjef i hopp, Clas Brede Bråthen. Men må de altså avvikle rennene uten publikum på grunn av fare for koronasmitte.

Først ble skjenkebevillingen inndratt til Raw Air, og nå blir arrangementet i Vikersund 13.-15. mars uten publikum.

Kommunen følger da helsemyndighetenes nye anbefalinger om at arrangementer som samler over 500 mennesker, bør utsettes eller avlyses, skriver Modum kommune i en pressemelding.

Vi synes det er leit, både for arrangør, utøvere og publikum for at vi ikke kan tilby store publikumsarrangementer slik vi ønsker. Vårt fokus nå er å bidra til å ivareta liv og helse, skriver Norges Idrettsforbund i en pressemelding.

Mange arrangementer blir avlyst rundt hele landet nå. Blant de som blir avlyst er årets Kick Off, det meldte Strømsgodset Toppfotball onsdag formiddag.

Birkebeinerrennet, sluttspill i ishockey og kulturarrangementet Fushion og Oslo Runway, er også av arrangementene som nå har blitt avlyst. Videre har Fotballforbundet bestemt at EM-kvalifiseringskampen mot Serbia 26. mars skal gå for tomme tribuner.

[email protected]