Hjem Nyheter Vil du hjelpe oss å bli bedre?

Vil du hjelpe oss å bli bedre?

Takk for at du bruker Byavisa Drammen på nett. 

Nå håper jeg du vil hjelpe oss med å bli enda bedre. I dag lanserer vi Byavisa PLUSS som et abonnementsprodukt der det beste av innholdet vårt, de gode og nære historiene og praten med menneskene i regionen vår vil være i fokus. For bare tre kroner dagen kan du og familien din få tilgang til dette, den første måneden koster det faktisk bare en krone og seksti øre om dagen. Det håper vi du vil avse. 

Leserne våre vet at god journalistikk koster penger. Bak sakene våre ligger det arbeidsprosesser, valg, utfordringer, etikk, tvil, graving, og alt det andre som må avgjøres og avveies før sakene når fram til dere. 

Byavisa Drammen feiret 10-årsjubileum 18. november i fjor. Jubileet markerte at vi hadde utgitt 487 ukentlige utgaver av en gratis lokalavis for drammensområdet. Forhåpentligvis til mye glede for våre lesere. Samtidig startet vi en daglig oppdatert nettavis. Ubeskjedent nok sa vi at vi ønsket å bli en dagsavis. En dagsavis på nettet som vi ville kombinere med et månedlig magasin på papir. 

Som en liten aktør, uten pressestøtte eller momsfritak, uten et børsnotert selskap eller en stor bankstiftelse i ryggen, rammet koronakrisen oss med full tyngde. Vi har så langt levd på inntekter fra annonsemarkedet, men med pågående pandemien, permitteringer og stengte bedrifter, går annonsesalget trådt. Vi trenger derfor flere bein å stå på for å utvikle Byavisa videre til det beste for drammenregionens innbyggere. Alle inntekter fra lesere våre går uavkortet til fortsatt å levere gode saker til dere. 

Vil du spille på laget vårt? Da håper jeg du blir abonnent nå.  

 

Med vennlig hilsen

Bjørn Larsen