Eier av Spiralen Café og Restaurant Anka Tanberg. har åpnet igjen, og nå står hun på for å fylle ordreboke foran julebordsesongen. - Folk må ikke tro at de må avslutte julebordet tidlig hos oss. Slik er det ikke lenger, sier hun.

Vil fylle ordreboka til julebordsesongen

Skrevet av Geir A. Arneberg
05.08.2020 15:20 - OPPDATERT 06.08.2020 09:03

Eier av Spiralen Café og Restaurant, Anka Tanberg, har pusset opp restauranten for en halv million kroner siden hun måtte stenge dørene for sju måneder siden. Lørdag åpnet Spiralen igjen – en måned etter planlagt dato.

Da Anka Tanberg kjøpte Spiralen for snart 15 år siden, fremsto det som et bygg som trengte stor grad av oppussing. Gulver og tak var angrepet av råte, og store kostnader ble brukt. Siden Spiralen skulle utbedres og koronaen slo innover oss, betød det sju måneder i dvale for Tanbergs virksomhet på Spiraltoppen. Den tiden har hun benyttet godt. Erstatningssummen hun fikk av kommunen er puttet i veggene, i tillegg til egne oppsparte midler. Rundt en halv million kroner har Tanberg brukt på de sju månedene til å pusse opp og forbedre serveringslokalet på byens topp.

– Vi har innredet underetasjen til lager, utvidet terrassen og uteserveringen til dobbelt areal, skiftet til dobbeltisolerte vinduer og kjøpt ny varmepumpe. Nå trenger ikke jenter i korte skjørt grue seg til julebordsesongen hos oss lenger. Nå skal vi holde varmen inne, lover Anka Tanberg.

Og det er nettopp det som er målet fremover. Hun ønsker å fylle ordreboka for julebordsesongen.

– Og det er heller ikke fare for at julebordene hos oss skal stenge tidlig. Vi har fått godkjent å holde åpent til svarte natta, sier hun og smiler.

Etter reåpningen har hun også tilført menyen med middagsretter, og skal holde åpent hver dag frem til klokken 1900 – bortsett fra på mandager.

[annonse]
[email protected]