Hjem Nyheter Womens Night på Bauhaus i kveld

Womens Night på Bauhaus i kveld

Med på laget har de fått interiørdesigner Linda Elmin som foredragsholder. Hun vil fortelle om siste juletrender og tendenser med etterfølgende workshop. Her kan du lage din egen juledekorasjon og pynt med hjelp fra Elmin og Bauhaus-ansatte. 

Linda Elmin er interiørdesigner og boligstylist som driver nettbutikken og bloggen hviit.no. I tillegg har hun den populære instagramprofilen Hviit med over 65.000 følgere. Bloggen og nettbutikken legger stor vekt på Skandinavisk design, og preges av en stil som både er nordisk og tidløs men også varm og personlig. Her deler hun blant annet bilder og inspirasjon fra hennes barndomshjem og nåværende bolig i Lørenskog. Hun forteller at hun gleder seg til en kveld hvor hun kan dele interessen sin for styling og interiør sammen med likesinnede: 

– Jeg ser frem til å snakke om lidenskapen min interiør og boligstyling med Bauhaus-kunder. Kvelden starter med et foredrag om juledekorasjoner, borddekorasjoner, pynt, gaver og mye mer. Jeg vil også vise bilder fra mitt eget hjem for å vise hvordan dekorasjoner kan brukes og styles i hjemmet. 

Etter foredraget holdes en felles workshop. Kvelden setter fokus på en tendens som er veldig i vinden: Gjør-det-selv prosjekter er blitt veldig populært forklarer Linda Elmin og fortsetter: 

– Vi er opptatt av mer gjenbruk og mindre forbruk. Derfor tenker jeg å snakke om og vise hvordan man kan kombinere det man allerede har i hjemmet med noe nytt eller med en ny tvist. Dette er med på å bevare de gamle minnene og tradisjonene knyttet til julen, samtidig som du får muligheten til å skape noe nytt og mer personlig, og gi julepynten og dekorasjonen lengre levetid. 

Markedssjef i Bauhaus Norge, Aagot Benterud, forteller at det er ikke første gangen de arrangerer Womens Night. Dette har de gjort nesten hvert år siden 2013.

– Vi syntes dette er en fin måte å bli enda bedre kjent med kundene våre. Og i år er vi ekstra stolte over å ha med oss interiøreksperten Linda Elmin fra hviit.no. Påmeldingen til Womens Night åpnet torsdag i forrige uke, og det er allerede fullbooket. Derfor har vi valgt å åpne opp for 20 nye plasser. Så det gjelder å være rask for å sikre seg en av de siste plassene! 

re[email protected]