Trivelig marked på Godsen i morgen

I anledning Elvefestivalen arrangeres det et litt alternativt marked på Godsen på lørdag, hvor fokus er miljø, gjenbruk, håndverk og bærekraft.

Bak markedet står Dystopia Elektro som stiller med det meste av reparert og reddet småelektronikk som høytalere, platespillere, spillkonsoller og lignende, og Lierdalen Lysstøperi med miljø- og helsevennlige lys av raps, duftstikkeglass, romsprayer og smeltekrukker – og mer. Det blir også lysstøping for de som vil lage sitt eget duftlys.
Pyntegjenstander laget av jesmonite.

Mat, klær og pynt

Jasmin kvinnenettverk tar med seg sine produkter fra butikken/systua i Globusgården og fra Café Jasmin.
Therese stiller på markedet med unikt hjemmelaget interiør, laget av jesmonite. Jesmonite er en vannbasert komposittmasse. Støpemassen består av mineralbase og vannbasert akrylvæske. Jesmonite er miljøvennlig, det inneholder ingen løsemidler eller giftstoffer.

Bokashi

Karimo kommer med håndlagde såper og salver, og hjemmelaget syltetøy, aioli og egg fra hønene i hagen i Asker.
Miljøbutikken stiller blant annet med utstyr for hjemmekompostering av matavfall (Bokashi), vår egenproduserte Biogjødsel basert på matavfall fra hoteller og storkjøkken over hele landet, Miljøbutikkens sanitærstrø og mye mer.
Anette Borge kommer med sine sykkel- og busslange smykker på markedet, pluss sin hjemmelagde hudkrem. Det blir også noen små bilder med og uten ramme til salgs.
Det blir foodtruck utenfor fra Charity Chefs.
Det blir også guidet omvisning på bygget kl 12, 14 og 16.
Arrangøren oppfordrer til å ta med familien, venner og uvenner og kom innom da vel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *