Mat

Så enkelt lager du fårikål
Høsten er høysesong for lam og måltidet som varmer ekstra godt i høstkulden er Norges nasjonalrett –...
En vanlig husholdning kaster mat for 10 000 kroner i året
Matkasting står for 8 prosent av verdens klimagassutslipp. Både industri og forbrukere må stå sammen...
Tyttebær er minst like sunne som tranebær
Det er tyttebær-år i år og disse små røde bærene er det en mengde ulike innholdsstoffer som gjør godt...
Nystekte rundstykker til høstens supper
Mørke, kalde høstkvelder blir lune med nystekte rundstykker til suppen. Her er oppskriftene. Høstmat...
Inspirerende matpakker for hele uken
Matpakken trenger ikke være kjedelig selv om den er sunn. Her er fem spennende matpakker for hele uken....
VIN: Tre røde viner fra Libanon
  Danilo Costamagna er daglig leder av vinbaren In Vino Veritas i Drammen. Han er vinkjenner, og...
Helt spesiell kjærlighetsgave
Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen februar 2010. Vil du gi kjæresten din noe spesielt til...
Iskald italiener
Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i august 2010. Han er brennende som få, Dario de Simone,...
90 søte år
Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i april 2010. Drammendrops jubilerer. Det er i dag 90...
Brød med 9.000 år gammelt korn
Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i august 2016. –Økologisk dyrket urkorn gir ingen allergier...
Bryllupskake til tusen
Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i februar 2012. DETALJER: Alt, unntatt støvbærerne i...
Kjøttrøbbel gir fiskelykke
Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i mars 2013. Ingen tvil om at medias dekning av hestekjøtt...
Det søte liv
Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i juni 2010. Mirjam Ødegård er ikke den som bare smeller...