42 millioner til idrettsklubber i Buskerud

TINE Fotballskole bidrar med 1,3 milliarder kroner til norske idrettsklubber landet over. I 26 år har 78 109 fotballglade barn deltatt på TINE Fotballskole i Buskerud.

Ifølge Norges Fotballforbund (NFF), betyr TINE Fotballskole mye for lokale klubber og breddeidrett rundt om i hele Norge.
– TINE Fotballskole er en av landets viktigste arenaer for å skape fotballglede blant barn og unge i Norge. I 26 år har 1,5 millioner barn og unge deltatt på TINE Fotballskole. TINE Fotballskole bidrar med 1,3 milliarder kroner i inntekt til lokale klubbkasser. Disse midlene er avgjørende for å holde aktivitet i gang i lokalsamfunn og idrettstilbud til landets barn og unge, og er et uvurderlig aktivitetstilbud som betyr mye for norsk fotball, sier Lise Klaveness.
I Buskerud fotballkrets har fotballskolen bidratt med nesten 42 millioner kroner til lokale klubbkasser.

Levende lokalsamfunn

Denne sommeren skal 3.255 barn delta på fotballskoler i Buskerud fotballkrets. Totalt er det 70 000 barn og unge i hele Norge som deltar på sommerens fotballskoler – på 447 steder over hele landet.
– Idrettstilbud i små og store klubber bidrar til levende lokalsamfunn landet over, på akkurat samme måte som TINE-bøndene tjener samme oppdrag ved å produsere melk fra nord til sør. Inntektene fra TINE Fotballskole bidrar til ekte idrettsglede, bedre aktivitetstilbud og tilrettelegger for sunt kosthold hos barna våre – uansett hvor i landet de bor. Her gjør vi en forskjell for både små og store – det gjør meg utrolig stolt, sier konsernsjef i TINE, Gunnar Hovland.

– En laginnsats fra lokalmiljøet

Bak arrangementene står det mange frivillige, trenere og foreldre som legger ned en stor innsats.
– TINE Fotballskole er virkelig ekte laginnsats fra lokalmiljøet. I samarbeid med TINE og NFF er det mange frivillige som står på for å gjennomføre årets fotballeventyr rundt om i landet, og de må jeg få takke, sier Klaveness og fortsetter:
– Uten innsatsen fra dere frivillige ville det ikke vært mulig å arrangere 447 fotballeventyr. På vegne av norsk fotball: Takk! Dere gjør en viktig innsats for sunne og gode vaner hos barn og unge i Norge, avslutter Klaveness.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *