Adrian (9 år): Terningkast 6 for Juleskurken

Adrian W. Koløy (9)

Teaterstykket Juleskurken er for mange god grunn til å glede seg til jul i Drammen. Det spilles i Drammens teater, og i kveld var salen nesten fullsatt. Vi sendte Adrian W. Koløy (9) i teateret, og her er hans anmeldelse – rett fra hjertet og uten påholden penn.

Jeg har aldri set et så bra teater styke.

Det morsome var når at juleskurken sat oppi et fengsel oppi taket

Det var mange i salen som lo. hele teatre var nesten full.

Alle burde dra og se juleskurken

Det var veldig trist når piperenser’n sang at han hadde hull i magen

Heldig vis puta juleskurken alle gavene han hade stjålet i julesekken sån at alle fikk gavene til backe men så havnet julenissen i fengsel så kom en av hjelpere og piperenser’n og så at han var den ordentelige julenissen også kom han ut da ble det jul hedig vis

Fire år siden sist

Det er 22 år siden Jakten på juleskurken ble satt opp første gang, og siden i 2014 satte de publikumsrekord med 11.000 solgte billetter på en sesong. Pandemi og kanselleringer har ført til at juleskurken fikk en ufortjent lang pause, og nå gjenstår det å se om rekorden fra 2014 tangeres eller forbigås. Opphavsmennene Jan M. Moberg og Arne Iversen i Wonderworks har alle rettigheter til stykket og alt rundt, men i år har de overlatt produksjonen til Drammen Scener med Emma M. Moberg i spissen.

Hele 56 skuespillere er med på å sette drammenserne i julestemning i år, og det er gode muligheter for å få det med seg; hele 24 forestillinger er satt opp, fra premieren i dag til 18. desember.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *