Aktive Lokalsamfunn i stadig utvikling

Hils på Siren Landsverk Hals, 25 år og fra Vestfossen. Hun skal videreutvikle Aktive Lokalsamfunn i Krokstadelva sammen Idrettsforeningen Birkebeineren.

Tekst: Janne Hafskjold, Drammen Idrettsråd

Hun er utdannet personlig trener med flere års erfaring. Hun har bachelor som idrettslærer innenfor «kroppsøving og idrettsfag», i tillegg til universitetsutdannelse innen Event & Management.

Siren er aktiv håndballspiller for Hokksund sitt damelag i 2.divisjon. Hun har en aktiv karriere innen håndball på elite og 1.divisjons nivå gjennom flere år. Hun har blant annet spilt for Glassverket, Stabæk og Skrim.

Hun har også vært sportslig leder i to år for Vestfossen håndball. Siren er ei sosial og utadvendt jente som er veldig glad i fysisk aktivitet! Drammen idrettsråd ønsker Siren velkommen på laget!

Siren og Idrettsforeningen Birkebeineren skal i samarbeid med skolene i Krokstadelva skal videreutvikle Aktive Lokalsamfunn for å skape trygge og aktive oppvekstvilkår for barn og unge i kommunedelen.

Aktive Lokalsamfunn
Aktive lokalsamfunn er idrettens betegnelse på nærmiljøer der idrettslaget har tatt et utvidet ansvar for å styrke tilhørigheten, fellesskapet og aktivitetsnivået blant innbyggerne.

Dette er et samlende initiativ som preges av en raus og inkluderende holdning overfor andre frivillige organisasjoner og bygger på et felles mål om å bidra til livslang aktivitetsglede på tvers av generasjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *