Per og Lasse Syvertsen
Fra venstre: Per Fjeld-Olsen og Lasse Syvertsen

Åpning av diskgolfbane i Nesbygda

Mandag 9. oktober som en merkedag for Nesbygda I.F med åpning av både ny diskgolfbane og klubblokaler på Tangen skole.

Lokalene i underetasjen på skolen er stilt til disposisjon av skolen og satt i stand av idrettsforeningen. Lokalene er gitt det trivelige navnet «Kosestua». Leder i Nesbygda I.F, Lasse Syvertsen,  melder at meningen med lokalene er å holde det åpent så mye som mulig på kveldstid.

Diskgolfbanen ligger i området rundt skolen og er en flott 9 hulls bane. Banen er i sin helhet opparbeidet og fullfinansiert av Nesbygda I.F. Foran en god samling av barn og voksne fortalte Lasse Syvertsen og Anja Lønseth fra foreningen om arbeidet og takket spesielt Johnsrud Anleggsdrift AS for solid bistand. Rektor på Tangen skole, Bente Liang, klippet snora for den nye banen. En stor takk fra rektor til idrettslaget for godt samarbeid og for at Nesbygda bringer aktivitet til skolen også utenfor skoletiden.

Leder i Drammen idrettsråd, Per Fjeld-Olsen, gratulerte idrettslag og skole med dagen. Nye klubblokaler og et nytt idrettsanlegg på samme dag er et enormt løft for hele Nesbygda samfunnet.  Anlegget vil være åpent 24/7 for absolutt alle som vil bruke det. I forhold til kommunens nye temaplan for idrett, treffer anlegget blink på alle parameter. Nesbygda I.F leverer innhold til kommunens mål om  «Drammen som et godt sted å leve».

Etter snorklipping og gode ord til idrettsforeningen vanket det nye frisbeer til alle fremmøtte barn. Disse uten nøling i utprøving av det nyervervede utstyret og anlegget umiddelbart tatt i bruk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *