Arsène Wenger avslører at han under sin tid som manager forsøkte å hente Martin Ødegaard til Arsenal. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Arsène Wenger: – Vi kjempet som gale for å hente ham

Arsène Wenger avslører at han under sin tid som manager for Arsenal forsøkte å tiltrekke seg Martin Ødegaard til laget.

Dessverre for Arsenal, valgte drammenseren å gå til Real Madrid istedenfor.

Likevel endte Arsenal opp med å sikre seg spilleren til slutt.

Den nåværende stjernen i Arsenal ble ansett som et av de mest lovende unge talentene i fotballverdenen allerede som 15-åring. Dette førte ham til prøvespill hos toppklubber som Bayern München, Manchester United og Arsenal, før han til slutt valgte det han følte var det beste alternativet.

Han klarte ikke å motstå lokkelsen fra Real Madrid, der han kom under vingene til Zinedine Zidane.

– Ja, jeg husker ham (Ødegaard, red.) godt.

– Vi kjempet som gale for å hente ham. Jeg fikk ham til en treningsøkt, og jeg husker at Steve Morrow (akademi sjef, red.) tok ham med til treningen sammen med faren hans.

– Han minnet meg om Fabregas. Han hadde god oversikt, gode tekniske ferdigheter, og han tilpasset seg lett med de profesjonelle spillerne på førstelaget.

– Man kunne se noe spesielt der, men til slutt valgte han å gå til Real Madrid, forteller Wenger i et intervju med den tidligere Arsenal-stjernen Fredrik Ljungberg ifølge Arsenal Insider.

Men Ødegaard fant ikke suksessen i Real Madrid, hvor han i stedet opplevde flere perioder på utlån. Det var gjennom en låneavtale at nordmannen først ankom Arsenal i januar 2021. Avtalen ble senere gjort permanent.

Den 25 år gamle nordmannen signerte en ny kontrakt i fjor som binder ham til klubben til 2027.

Denne saken er hentet fra Sportsnytt.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *