Åssiden sin vei fremover – Trenerløftet

Nytt trenerteam A-lag er på plass i form av Kenneth Karlsen, Anders Bøthun og Levi Reiersrud. Dette er tre karer med stor fotballkompetanse og et hjerte for klubben.

Tekst: Ørjan Dimmestøl

Felles er man opptatt av kvalitet i arbeidet som gjøres i Åssiden på alle nivå. Dette betyr å legge til rette for utvikling blant spillere. Både de med ambisjoner og de som bare ønsker å spille fotball. Dette skal vi gjøre med å løfte kvaliteten på trenere og frivillige i klubben.

Kenneth har lang erfaring i klubb som leder og har klare tanker om hva som er viktig for å bygge samhold og kameratskap. Anders og Levi har lang erfaring som fotballtrenere og vet hva som skal til for å få gode treninger hvor alle har det bra og får utvikling.

Sammen vil de bidra inn i arbeidet klubben nå skal gjøre hvor vi vil jobbe målrettet med å få de beste trenerne.

Dette betyr å utvikle de vi har med kursing og veiledning. Trenerforum skal bli en viktig arena for erfaringsutveksling, og A-laget skal være åpen arena for å lære for trenere i klubben. Intern veiledning, praktisk trenerutvikling, og en inspirerende hverdag for trenere tror vi er viktig.

Rollebeskrivelser for små og store roller skal bli utarbeidet slik at man som frivillig vet akkurat hva man sier ja til, og for de med liten tid kan man lettere bidra på mindre oppgaver, mens de med mer tid kan få større roller.

Så er en viktig del av dette at vi skal ikke bare gjøre dette løftet i fotball. Dette skal også være i samråd med håndballgruppen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *