Næringsminister Jan Christian Vestre. FOTO: NTB Kommunikasjon

Bli prosjektleder for Frivillighetens år på OD-dagen 3. november

Næringsminister Jan Christian Vestre har lyst ut sin jobb på Operasjon dagsverk (OD) 3. november. Nå følger prosjektleder i Frivillighetens år, Birgitte Brekke, opp og gjør det samme: “Frivillighet forandrer verden. Vi oppfordrer alle arbeidsplasser til å gi ungdom muligheten til å bidra med sitt dagsverk på denne viktige dagen” sier Brekke.

Målet i Frivillighetens år er at enda flere arbeidsplasser skal åpne dørene for skoleelevene. Nå er dørene vidåpne hos Frivillighet Norge, som har ansvaret for å planlegge og gjennomføre Frivillighetens år 2022: “Jeg lyser ut min stilling i Frivillighetens år,” sier en engasjert prosjektleder.

Birgitte Brekke forteller at selv om Frivillighetens år nærmer seg slutten, så er arbeidsoppgavene langt fra over:“ Jeg håper ungdommen kan hjelpe oss på sosiale medier, i kampanjearbeidet, gi oss nye innblikk i hvordan vi skal markedsføre oss, og kanskje tipse oss om hvordan frivillig arbeid kan fortsette å være lystbetont i 2023!”

I alt lyses ut fire stillinger i Frivillighetens års sekretariat. Stillingene lyses ut på od.no/ansett.

Her er noen andre stillinger som er lyst ut:

  • Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim
  • Leder for SOS-barnebyer Sissel Aarak
  • Leder for Mental Helse Ungdom Adrian Tollefsen
  • SoMe-sjef Oslo Badstueforening
  • SoMe-sjef Fransiskushjelpen
  • SoMe-sjef for influenser Severin Suveren

OD er ungdommens egen nasjonale dugnadsdag, og et signalarrangement i Frivillighetens år. De frivillige organisasjonene i Norge slår ring om OD fordi det er en viktig skole i solidaritet og ofte et første møte som deltaker i frivilligheten. I år går inntektene til Mental Ungdom sine prosjekter med psykisk helse og tabu i Uganda.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *