Daglig leder Arnor Jonasson i Blue Robot AS.

Blue Robot med partner i Danmark

Sande-selskapet Blue Robot utvikler roboter for lagerautomasjon og har markedets mest innovative løsning for lagring og gjenfinning av produkter. Løsningen benyttes blant annet til ordrehåndtering og produksjon.

Gjennom å benytte kube-basert lagring tilbys kundene verdens mest plassbesparende løsning og mange ganger så effektive prosesser. For å komme i gang trenger kundene kun et flatt gulv, internett og strøm. Løsningen er spesielt godt egnet for lokaler med lav takhøyde.

Stor interesse på utsiden av Norge

Blue Robot inngikk avtale med sine første salgspartnere i Norge tidligere i år og har allerede vunnet flere kontrakter i skarp konkurranse mot markedslederen innen kubebasert lagerautomasjon.

-Siden oppstart har vi blitt kontaktet av store og små selskaper fra hele verden som ønsker å selge våre løsninger og vi har måttet gi en del kald-dusjer. Vi har holdt fast på vår strategi om å utvide markedene hvor vi opererer i et bærekraftig tempo, sier daglig leder i Blue Robot, Arnor Jonasson.
-Det har vært viktig for oss å sikre nok erfaring både med løsningen og behovene før vi utvider.

Full klaff i Danmark

Blue Robot hadde i utgangspunktet planer om salgsstart i Danmark først på nyåret, men etter uventet stor pågang var det ingen tvil:

-Vi opplevde full klaff med Hans Schourup. De har akkurat den kompetansen, mindset’et og erfaringen vi ser etter i en partner, styret var dermed enstemmige i at dette ikke var noe å vente med, forteller Arnor.

-Vi har jobbet med SMB’er i Danmark i mange år, og vi har hjulpet til med optimalisering og effektivisering av lagring og håndtering. Vi ønsker å spre fordelene med automatisering til alle nivåer av selskaper i Danmark basert på rammeverket og utfordringene de står overfor her og nå. Vi ser det som en del av vårt oppdrag å presentere og tilby de absolutt beste og mest fremtidssikre automatiseringsalternativene for våre kunder, og her passer Blue Robot perfekt inn, sier Troels H. Jensen, administrerende direktør i Hans Schourup A/S.

Fakta Blue Robot AS

Blue Robot AS er et norsk selskap stiftet 27.06.2018.

De har utviklet et robotsystem for lagring og plukking av varer, spesielt rettet mot små og mellomstore bedrifter. Løsningen effektiviserer både prosesser og plassutnyttelse, som igjen resulterer i redusert tidsbruk og kostnader.

Fakta Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S tilbyr plassoptimaliserende løsninger og høykvalitetsprodukter. De er i dag anerkjent som en av Danmarks ledende leverandører av automatiserte lagringsløsninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *